Ons FSC verhaal

 

 

 

Als millieubewuste ondernemer en lid van WWF, is dhr Alain SERVAEGE steeds bezig met het zoeken naar bosvriendelijke oplossingen voor het vervaardigen van zijn producten. Zo werkt de NV SERVAEGE al  15 jaar lang met FSC gecertificeerd hout.

 

 De NV SERVAEGE is in België de ENIGE RAMENFABRIKANT DIE 100% FSC GECERTIFICEERD HOUT VERWERKT en bezit een FSC CERTIFIERING ONDER HET NUMMER: SGS - COC - 001496.

 
 

 

 

 

 

De nv SERVAEGE is op vandaag met voorsprong één van de meest gekende verwerkers van FSC GELABELD HOUT
Dit hout wordt gekapt volgens een lijst van strenge normen en regels en wordt via een ketting van door FSC erkende fabrikanten verwerkt. ( Chain of Custody) meer info kan U vinden op
www.fsc.be .
Dit COC-nummer geeft de garantie dat het geleverde materiaal uit legale bosbouw komt en bijdraagt tot duurzaam gebruik van het hout.

In 2005 ontving de Schrijnwerkerij Servaege de Fair Timber Award voor haar inzet en promotie voor gebruik van FSC-hout.

 

 

 

FSC HOUT is voor ons een STANDAARDPRODUCT ! Hiervoor betaalt U bij ons GEEN TOESLAGEN !
Onze klant krijgt dus producten met FSC certificering, met garantie dat het geleverde materiaal uit legale bosbouw komt en bijdraagt tot duurzaam gebruik van het hout.
Wij verwerken voornamelijk mahoniesoorten zoals SIPO en SAPELI, maar daarnaast ook PADOEK, AFZELIA, AFRORMOSIA , JATOBA , EIK , LARIKS , KASTANJE ,  PITCH PINE allemaal met FSC-LABEL.

 

 

 

 


Onze klanten zijn doelbewuste consumenten en worden daarom in vele gemeenten en steden beloond met een premie voor duurzaam gebruik van hout.  Vraag na bij uw gemeente of kijk op https://www.premiezoeker.be/premies_in_de_kijker

 

 

 

 

 

Webdesign by IDcreation 2012